Voetbal4u.com

Engeland ‘Marcel Brands haalt Zlatan Ibrahimovic naar Everton’

Marcel Brands is bezig met een groot iets bij Everton. Hij wil namelijk Zlatan Ibrahimovic gaan binnenhalen op Goodison Park. Daarnaast is hij ook bezig met het aantrekken van coach Carlo Ancelotti.

Voetbal International schrijft: “De kans is levensgroot dat Carlo Ancelotti aan de slag gaat als manager van Everton. En als dat inderdaad doorgaat, dan lijken The Toffees en technisch directeur Marcel Brands een ware transferstunt te gaan uithalen.”

“De Italiaanse sportjournalist Tancredi Palmeri meldt nameijk dat Everton in verregaande onderhandeling is met Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd eerder al in verband gebracht met Napoli, toen Ancelotti dáár nog werkzaam was. Andere media maken eveneens melding van de wederzijdse interesse, elders worden de geruchten juist ontkracht.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.