Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona neemt beslissing over toekomst Lionel Messi’

Lionel Messi won onlangs zijn zesde Gouden Bal. Een ongekende prestatie natuurlijk. De kleine Argentijn begint al aardig op leeftijd te komen maar toch is hij nog ontzettend belangrijk voor zijn club Barcelona. Daarom wil de club voorlopig nog geen afscheid van hem nemen.

Messi heeft in Camp Nou nog een contract tot 2021, maar Mundo Deportivo weet dat Barça nu al van plan is om dat open te breken. Het bestuur zou alvast Jorge Messi, de vader én makelaar van de Catalaanse vedette, ingelicht hebben dat het de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis snel wil opstarten.

Vooral voorzitter Josep Maria Bartomeu zou aandringen op de contractverlenging, want hij zou Messi langer vast willen leggen voor zijn verbintenis in 2021 afloopt. Het lijkt er zo dus alsmaar meer op dat Messi zijn carrière in Camp Nou zal afsluiten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.