Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt gedegradeerd tot bankzitter bij Juventus’

Matthijs de Ligt kampt met een groot probleem bij Juventus. Dit zijn de woorden van journalist Suleyman Öztürk. De afgelopen wedstrijden zat de mandekker namelijk op de bank.

“Dat is wel zorgelijk”, stelt de journalist van Voetbal International. “Bonucci is basisspeler en daar moet iemand naast staan. Het vreemde is dat als Merih Demiral speelt dat Sarri het wel omdraait, maar dat De Ligt als hij speelt op links staat en Bonucci op rechts. Dat vind ik al heel vreemd.”

Ook luisterde Öztürk met interesse naar de uitspraken van Maurizio Sarri, die volgens de journalist over Demiral veel lovender is ten opzichte van De Ligt. “Matthijs de Ligt is zijn basisplaats kwijtgeraakt, dat kan je wel zeggen”, luidt zijn conclusie. “Dat is wel zorgwekkend, want er is weinig reden om Demiral nu te wisselen en dan komt Chiellini straks ook nog terug. Je kunt wel zeggen dat De Ligt is afgezakt naar plek vier in de pikorde.”

“Ik denk wel dat De Ligt zich zorgen moet maken. Hij zal niet alle wedstrijden gaan spelen richting het EK, want De Ligt zal waarschijnlijk zijn wedstrijden gaan spelen als anderen rust krijgen. Dat is funest voor je status als je na vier of zes maanden je plaats kwijt bent geraakt aan iemand die veel minder heeft gekost”, zo besluit Öztürk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.