Voetbal4u.com

‘Ajax heeft opvolger van Andre Onana al gevonden op de transfermarkt’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De kans is groot dat Andre Onana deze zomer Ajax gaat verlaten. Als vervanger hebben de Amsterdammers al iemand op het oog. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden. Mocht hij deze zomer effectief vertrekken, dan is Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge (26) een mogelijke opvolger.”

De krant vervolgt: “Een verrassing is dat niet, Van Crombrugge kon in 2017 al naar Ajax, toen als tweede doelman. Dat ze in hem nu een waardige opvolger van Onana zien, verandert de zaken misschien wel. Ajax scout Van Crombrugge al maanden intensief en is overtuigd van zijn kwaliteiten. Van Crombrugge van zijn kant voelt zich goed bij Anderlecht, waar hij nog een contract heeft tot 2023, maar zal misschien geen tweede keer nee zeggen tegen de Nederlandse topclub.”

Er is overigens wat concurrentie, want ook vanuit de Ligue 1 is er interesse. Een transfer in de winter is overigens onbespreekbaar, zo heeft directeur Michael Verscheuren aan het management van de keeper verteld.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *