Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Droomtransfer in de voortgang voor Mohamed Ihattaren’

Mohamed Ihattaren ontwikkeld zich spectaculair bij PSV. De pas 17-jarige middenvelder heeft dan ook indruk gemaakt op vele buitenlandse scouts. Het Italiaanse medium Calciomercato weet dat vooral Manchester City met hem bezig is.

De Citizens gaan binnen afzienbare tijd een aantal belangrijke middenvelders verliezen (David Silva en Fernandinho) en klaarblijkelijk moet Ihattaren dit gat opvullen.

Ondanks zijn jonge leeftijd vertegenwoordigt de PSV’er volgens de website Transfermarkt al een transferwaarde van 22 miljoen euro. Een bod van die orde zal echter niet genoeg zijn om technisch manager John de Jong te overtuigen: in het Philips Stadion weet men maar al te goed dat men goud in handen heeft.

Bovendien is het natuurlijk de vraag of Ihattaren nu al naar de Europese top wil transfereren. Een tijdje geleden liet hij immers weten: “Ik wil belangrijk zijn voor de club, de fans blij maken en meerdere keren kampioen worden. Uiteindelijk wil ik daarna een keer een mooie transfer maken, maar nu ben ik hier en heb ik geen haast.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.