Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gaston Pereiro maakt prachtige transfer naar Italiaanse grootmacht’

De Italiaanse topclub Internazionale zou Gaston Pereiro op de korrel hebben. De club heeft het financieel niet meer zo breed en zou daarom kijken naar koopjes en spelers die aflopende contracten hebben. De Uruguayaan valt in dat rijtje.

Pereiro is geen zekerheidje meer bij PSV, maar heeft al wel bewezen waartoe hij in staat is. Volgens Zuid-Amerikaanse media durft Inter het vanwege zijn transfervrije status zeker aan. De Serie A-club heeft hem hoog op het lijstje staan voor het nieuwe seizoen en dat zou betekenen dat de Eindhovenaren geen cent meer aan hem verdienen.

Dat zou een enorme tegenvaller zijn voor PSV. Afgelopen zomer dacht de club nog vijftien miljoen euro aan hem te kunnen verdienen, maar Pereiro weigerde een transfer naar Spartak Moskou in de hoop op een mooiere kans. Hij raakte daarna echter geblesseerd en bleef buiten de basisploeg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.