Voetbal4u.com

Italië ‘Zlatan Ibrahimovic is zo goed als rond met AC Milan’

Zlatan Ibrahimovic keert zo goed als zeker terug bij AC Milan. Dit weet de journalist Gianluca Di Marzio te melden. De 38-jarige superspits zou zijn jawoord hebben gegeven aan zijn oude club.

Transferspecialist Di Marzio, die voor Sky Italia werkt, verwacht dat AC Milan en Ibrahimovic nog maximaal een dag nodig hebben om tot een akkoord te komen. De terugkeer van de Zweedse spits in Milaan hangt al weken in de lucht, maar de afgelopen tijd werd er meer dan eens gemeld dat het aanbod van i Rossoneri hem nog niet kon bekoren. Na de kansloze 5-0 nederlaag tegen Atalanta heeft de clubleiding van AC Milan besloten om de aanbieding voor Ibrahimovic verder te verhogen.

Tancredi Palmeri, journalist voor beIN Sports en CNN, weet te melden dat Ibrahimovic een bedrag van 8,5 miljoen euro voor anderhalf jaar vroeg. Volgens de Italiaanse journalist lagen er nu twee aanbiedingen op tafel voor de spits: van Everton (8 miljoen) en AC Milan (7,5 miljoen). Omdat die bedragen nagenoeg gelijk zijn, heeft Ibrahimovic volgens Palmeri gekozen voor een terugkeer naar Milaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.