Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech geeft antwoord aan Manchester United’

Hakim Ziyech heeft indruk weten te maken op vele grootmachten in Europa. Zo is Manchester United nadrukkelijk in hem geinteresseerd. Volgens de Engelse media gooide United onlangs een balletje op bij Ziyech, maar heeft de Ajacied de geïnteresseerde partij te verstaan gegeven dat hij sowieso niet halverwege het seizoen wil transfereren.

De Marokkaan ziet Ajax niet als zijn eindstation, maar staat dus pas in de zomertransferperiode van 2020 open voor een overstap. Wat we zeker weten, is dat er flink betaald zal moeten worden voor Ziyech. Waar hij een half jaartje geleden op te pikken was voor 30 miljoen euro, zou directeur voetbalzaken Marc Overmars nu inzetten op een transferprijs van 80 miljoen euro.

In de zomer kreeg de spelmaker aanbiedingen van onder meer het Spaanse Sevilla en het Italiaanse AS Roma, maar toen zei hij: “Het moet wel gaan om een club waarvoor ik Ajax wil inruilen. Zo’n club is er vooralsnog niet gekomen. Tot die tijd speel ik lekker voor Ajax en doe ik gewoon mijn stinkende best.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.