Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt onder de indruk van zijn eigen prestaties’

Matthijs de Ligt kijkt terug op een geslaagd 2019. De mandekker bereikte met Ajax bijna de finale van de Champions League en maakte daarna een fraaie transfer naar Juventus.

Bovendien pakte De Ligt ook nog een aantal prestigieuze prijzen op persoonlijk gebied. Eind december 2018 was hij al uitgeroepen tot Golden Boy, maar in 2019 kwam daar de prestigieuze Kopa Trophy bij. Op de website van Juventus blikt hij terug op alle weelde.

“Als kleine jongen droomde ik van het worden van profvoetballer. Maar als ze me toen hadden gezegd dat ik de Kopa Trophy en de Golden Boy-trofee zou winnen en de halve finale van de Champions League zou halen… En dat allemaal terwijl ik pas twintig jaar oud ben. Dat had ik nooit geloofd”, aldus De Ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.