Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt spreekt opinie tegen: “Ben heel gelukkig in Turijn”

Matthijs de Ligt moet het de laatste tijd bij Juventus doen met een reserverol. Toch is de 20-jarige mandekker niet ongelukkig in Turijn.

“Ik ben heel gelukkig in Turijn, ik hoop hier heel lang te blijven”, benadrukt de talentvolle centrumverdediger voor de camera van Juventus TV. “Ik was heel trots, want het is een grote eer als zo’n grote club als Juventus je wil hebben/ Ik heb Juve altijd al een mooie club gevonden en nu ben ik blij en trots dat ik dit shirt mag dragen.”

De Ligt zegt de trainingen ook zeer te waarderen met het oog op zijn eigen ontwikkeling. “Leonardo Bonucci en ik begrijpen elkaar heel goed en we vullen elkaar goed aan. Ik weet wat hij kan en andersom.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.