Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil uitpakken met daverende verrassing van een spits’

Twee namen worden genoemd die de spitspositie bij Feyenoord moeten gaan invullen. Door het blessureleed van Nicolai Jorgensen is een nieuwe goalgetter namelijk geen overbodige luxe te noemen.

De eerste naam die van Jelle Vossen, een ervaren Belg (30) die deze winter vrijwel zeker gaat vertrekken bij Club Brugge. Hekel punt is wel dat de fysiek sterke aanvalsleider dit seizoen in de Jupiler League Pro nauwelijks aan de bak is gekomen.

En het alternatief is Erik Sorga (20), de vaste eerste spits van het nationale elftal van Estland en een doelpuntenmachine in zijn geboorteland bij Flora Tallinn. Zijn teller staat al op 78 goals in 91 duels en dat heeft de interesse van Feyenoord ingeleid, zo meldt het Twitter-account KuipTalk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.