Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet 10 miljoen betalen voor Ricardo Rodríguez’

Mocht PSV de linksback Ricardo Rodríguez willen overnemen van AC Milan dan zullen ze tien miljoen euro moeten betalen. Dit weet het Italiaanse medium Tuttosport te melden. De speler zelf heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst.

Napoli-trainer Gennaro Gattuso is gecharmeerd van Rodríguez, maar de club heeft nog geen bod op hem gedaan. Gattuso werkte bij Milan al met de Zwitserse international samen en hoopt nu op een rentree. Concreet is de interesse echter nog niet.

PSV hoopt de transfer binnen afzienbare tijd rond te maken, maar volgens berichten uit Italië heeft Milan nog geen bod ontvangen. Tuttosport schrijft dat Milan tien miljoen euro vraagt voor de linksback. De speler heeft de knoop nog niet doorgehakt en hoopt op een paar dagen bedenktijd. De kans is aanwezig dat Rodríguez voor Gattuso kiest, wanneer Napoli daadwerkelijk concreet wordt.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.