Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-speler Bruma komt niet door douanecontrole en blijft achter op Schiphol’

De Portugese speler van Bruma is niet met PSV mee afgereisd naar Qatar. Op Schiphol bleek zijn paspoort namelijk verlopen te zijn en dus mocht hij niet mee. Dit weet de Telegraaf te melden.

Hij moest dus rechtsomkeert maken. PSV probeerde via een omweg de Portugees alsnog aan boord te krijgen, maar de pogingen bleken tevergeefs. De krant schrijft dat de fout zowel bij Bruma ligt als bij PSV: de club beschikt namelijk over alle persoonsgegevens van zijn spelers.

De Eindhovenaren hopen Bruma zondag alsnog op het vliegtuig naar Doha te kunnen zetten. Het was overigens ook geen kwestie van dagen voor Bruma: om af te mogen reizen naar Qatar heb je een paspoort nodig dat nog minstens zes maanden geldig is. In de hoofdstad van Qatar gaat de ploeg van Ernest Faber zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.