Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sergino Dest waande zich in Qatar een doelwit en keert per direct terug’

Sergino Dest heeft vanochtend het trainingskamp van Ajax in Qatar verlaten. De verdediger van de Amsterdammers waande zich namelijk vanwege zijn Amerikaanse nationaliteit een doelwit in het land.

Op de website van Voetbal International vertelt clubwatcher Marco Timmer: “Het is nogal heftig nieuws natuurlijk als iemand zich niet meer veilig voelt. Deze jongen heeft een Nederlands en Amerikaans paspoort en is ook Amerikaans international. Hij voelde zich niet langer veilig en waande zich een doelwit. Hij is vanochtend teruggevlogen naar Nederland en zal later aansluiten bij Jong Ajax.”

Volgens Timmer spraken Ajax en Dest vóór vertrek naar Qatar ook al over de situatie. “Toch heeft men besloten Dest mee te nemen en daar zal hij zelf ook een stem in hebben gehad. Na de aanslag op de generaal zijn er ontwikkelingen geweest en waarschijnlijk heeft Dest zich met de dag onveiliger gevoeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.