Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sparta wil profiteren van komst Ryan Babel naar Ajax’

Nu Ryan Babel tijdelijk de overstap gaat maken van Galatasaray naar Ajax wil Sparta gaan profiteren van deze situatie. Volgens het AD willen ze spits Lassina Traoré voor een half jaar proberen over te nemen van de Amsterdammers.

“Sparta zag eerder deze week spits Lars Veldwijk naar het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai vertrekken. Ook Halil Dervisoglu vertrok, naar het Engelse Brentford. Hoewel de Rotterdamse club inmiddels FC Utrecht-speler Patrick Joosten op huurbasis heeft vastgelegd, is er de wens van nóg een aanvallende impuls”, aldus het AD.

“Mogelijk is dat Traoré. Al is nog onduidelijk in hoeverre de Amsterdammers met het oog op de vele competitie- Europese- en bekerwedstrijden willen meewerken aan een vertrek van de aanvaller. Op 19 januari treffen beide ploegen elkaar in de Johan Cruijff voor de eerste competitiewedstrijd van 2020. Sparta heeft geen interesse in Anthony van den Hurk (MVV) en Charlison Benschop (FC Groningen), zoals eerdere geruchten deden vermoeden”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.