Voetbal4u.com

‘Ajax krijgt tegenvaller te verwerken op de transfermarkt’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ajax is er niet in geslaagd om een vervanger voor Daley Blind aan te trekken. De Amsterdammers gooiden een balletje op bij Jan Vertonghen maar hij bleek financieel niet haalbaar.

Met Ryan Babel heeft de nummer één van de Eredivisie natuurlijk wel zijn gewenste aanvallende versterking te pakken… Algemeen directeur Edwin van der Sar zegt in De Telegraaf: “Ik denk dat de selectie hiermee wel klaar is. Je hebt een aantal posities, die je gemakkelijk kunt wisselen. En op het middenveld heb je er ook een aantal opties bijgekregen met spelers die zich hebben gemanifesteerd het afgelopen halfjaar, nog niet heel veel kansen hebben gekregen, maar wel op trainingen en de wedstrijden aan het einde van de eerste competitiehelft hebben laten zien dat ze progressie hebben getoond. Die moeten in de tweede seizoenshelft door gaan groeien, omdat we ook wel weten, dat volgend jaar wat dragende kracht kwijt kan raken en deze jongens dat dan op moeten vangen.”

De beleidsbepaler vindt niet dat Ajax heel kwetsbaar is achterin: “We hebben genoeg opties met Álvarez, Schuurs, Martínez en Veltman. En Pierie kan ook nog, hoewel hij een lastige periode doormaakt. Ik had verwacht – en hijzelf waarschijnlijk ook – dat hij wat verder zou zijn geweest.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *