Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat opnieuw gigantisch verdienen op aanstaande toptransfer’

Ajax kan zich net als afgelopen jaar ook deze zomer weer gaan opmaken voor heel wat transfermiljoenen. Zo is het bijna zeker dat Donny van de Beek zal gaan vertrekken maar volgens het medium UOL staat ook David Neres voor een toptransfer.

Neres werd afgelopen zomer al gelinkt aan een transfer, maar liet zich die periode overtuigen door de Ajax-leiding om nog een jaar te blijven. Door zijn knieblessure is ook een wintertransfer geen optie meer. Volgens het Braziliaanse medium is het vizier nu gericht op de zomer van 2020.

De Braziliaanse aanvaller heeft door zijn maandenlange absentie natuurlijk aan aandacht verloren, maar eerder waren clubs als Manchester United, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en AC Milan in de race. Tweemaal werd er zelfs al een fors bod uitgebracht: 35 miljoen euro door Guangzhou Evergrande (januari 2019) en 60 miljoen euro door Manchester United een half jaar later.

Neres staat te boek als een van de meest waardevolle spelers in de Ajax-selectie, zeker na zijn debuut in de nationale ploeg. Een goede tweede seizoenshelft lijkt Ajax opnieuw een fors transferbedrag te bezorgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.