Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kenneth Vermeer dichtbij overgang naar LA Galaxy’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord deze transferperiode haar eerste doelman gaat verliezen. Kenneth Vermeer staat namelijk voor een overgang naar de Amerikaanse MLS. LA Galaxy wil hem namelijk hebben. Het is wachten op groen licht van Feyenoord, dat maandag een beslissing moet nemen.

Het zou een transfervrij vertrek van de inmiddels 34-jarige routinier betekenen. De kans lijkt groot dat Feyenoord mee gaat werken aan een vertrek van Vermeer, aangezien hij een van de grootverdieners is in De Kuip, zo meldt De Telegraaf. De club heeft daarnaast Justin Bijlow achter de hand om de taken van Vermeer onder de lat over te nemen. Bijlow raakte eerder zijn plek in het doel kwijt aan Vermeer door een zware voetblessure, waardoor hij bijna een halfjaar langs de kant stond.

Vermeer bracht al een bezoek aan Los Angeles en heeft zich verder verdiept in de MLS. De doelman heeft aangegeven zijn loopbaan graag af te sluiten in een ander land en het is een van zijn doelstellingen om zijn carrière te beëindigen in de Verenigde Staten. Die kans krijgt hij in deze transferperiode.

De zaakwaarnemer van Vermeer, Winnie Haatrecht, is met Feyenoord in gesprek over de transfer, die voor beide partijen interessant uit kan pakken. Voor de Rotterdamse club levert het ruimte op in het salarisbudget, waardoor het zich verder kan oriënteren op de transfermarkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.