Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Brad Jones staat voor terugkeer bij Feyenoord’

Nu Kenneth Vermeer dreigt te vertrekken naar het Amerikaanse DC United zingt de naam van Brad Jones weer in het rond. Hij speelde jaren geleden voor de Rotterdammers en verdedigt op dit moment het doel van Al Nassr.

Als de transfer van Vermeer doorgaat, heeft Feyenoord-trainer Dick Advocaat alleen nog de beschikking over Justin Bijlow en Nick Marsman. De komst van een extra doelman is dus meer dan welkom. In dat kader is de naam van Jones gevallen in De Kuip.

De Australische doelman maakte vier jaar geleden de overstap van NEC naar Feyenoord, verdreef Vermeer onder de lat en vierde de nodige successen in De Kuip, met het kampioenschap in 2017 als absoluut hoogtepunt. Jones heeft daardoor een sterk gevoel bij de Rotterdamse club. Zijn vrouw en kind wonen nog in Engeland.

Jones keept sinds de zomer van 2018 in Saudi-Arabië. Bij regerend landskampioen Al Nassr is hij de eerste keus en verdient hij zo’n anderhalf miljoen euro per jaar, exclusief bonussen. Om een terugkeer naar Feyenoord mogelijk te maken, zal de doelman dus fors moeten inleveren. Jones beschikt over een aflopend contract, maar heeft een optie om met een jaar te verlengen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.