Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt en Mino Raiola komen tot dezelfde conclusie’

Het debuutseizoen van Matthijs de Ligt bij Juventus verloopt nogal wisselvallig en FC Barcelona zag een kans om een poging voor hem te wagen. Maar volgens het medium is die deur alvast al dichtgegooid.

De Ligt raakte half december zijn basisplaats kwijt aan Merih Demiral. Laatstgenoemde raakte echter zwaar geblesseerd tegen AS Roma en komt dit seizoen niet meer in actie. Voor Juventus des te meer reden om de Oranje-international aan boord te houden, waardoor een potentiële overgang alleen voor de absolute hoofdprijs besproken zou kúnnen worden.

Barcelona zal in dat geval waarschijnlijk het dubbele moeten betalen dan afgelopen zomer en dat is totaal geen optie, waardoor de transfer nu al onhaalbaar is. Overigens wil de oud-Ajacied zelf ook helemaal niet weg. Natuurlijk was hij ontevreden door zijn recente reserverol, maar hij en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola hebben besloten om vol voor Juventus te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.