Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong ‘sneert’ naar Valverde na zijn ontslag bij Barcelona’

FC Barcelona heeft trainer Ernesto Valverde ontslagen. De spelers van de Catalaanse grootmacht bleven na dit nieuws stil op de sociale media maar Frenkie de jong liet wel van zich horen.

Slechts een paar minuten na het ontslag van de bovengenoemde coach kwam de spelmaker namelijk met een tweet, die hij inmiddels overigens verwijderd heeft. De Jong schreef: “Back in training mode”, met daarbij een emoticon van een vuurtje.

Veel fans zien het bericht van de Oranje-international als een sneer naar Valverde, al zal het natuurlijk ongetwijfeld een foutje zijn geweest. Daar willen de supporters van Barça echter niets van weten, zij denken namelijk dat de middenvelder wel blij moet zijn met het nieuws, aangezien hij in de afgelopen maanden zelden op zijn natuurlijke positie stond opgesteld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.