Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat blijft langer bij Feyenoord’

Feyenoord heeft sinds de komst van Dick Advocaat de weg naar boven gevonden. Clubwatcher Martijn Krabbendam sluit dan ook totaal niet uit dat de trainer langer bij de Stadionclub zal blijven.

“Het is niet voor niets dat de top van Feyenoord naar Málaga is gevlogen”, stelt de journalist van Voetbal International. “Iedereen was bij elkaar, dus dan kun je je niet voorstellen dat ze niet met Advocaat hebben gesproken. Natuurlijk is dat ter sprake gekomen.”

“Advocaat kennende stelt hij ook wel voorwaarden aan een langer verblijf: welke spelers komen erbij, wie gaan er weg?”, aldus Krabbendam, die ook weet dat Advocaat zeggenschap eist. “Hij zal ook de enige baas zijn en iedereen weet dat ze in Kuyt de toekomstige hoofdtrainer zien. Advocaat is ook echt de baas.”

Krabbendam denkt dat de start van de tweede seizoenshelft cruciaal is. “Als ze die wedstrijden goed doorkomen, dan is de kans wel aanwezig dat Advocaat er nog een jaar aan vast plakt.” De Feyenoord-watcher heeft de indruk dat beide partijen dat wel zien zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.