Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mohamed Ihattaren is een voorbeeld van een natuurtalent’

Ibrahim Afellay geniet op het moment van de dingen die Mohamed Ihattaren bij PSV op het veld doet. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

Hij combineert het straatvoetbal met functionaliteit en beslissend zijn. Dat zijn heel goede voortekenen voor de toekomst”, aldus Afellay. “Hij is een voorbeeld van een natuurtalent. Die worden eens in de zoveel tijd geboren. We moeten ervan genieten zolang hij nog in Nederland voetbalt. Hij heeft zo ontiegelijk veel kwaliteiten”.

De aanvoerder van PSV ziet dat Ihattaren stevig in zijn schoenen staat. “Hij is heel weerbaar en laat zich door niets of niemand uit zijn evenwicht brengen. Hij blijft gewoon zijn ding doen en dat vind ik heel knap”, zo geeft hij aan. “Als hij een bal drie keer verkeerd speelt dan durft hij hem de vierde keer toch weer te geven. Zo moet het ook. Hij is een jongen die het verschil kan maken en dan moet je risico in je spel leggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.