Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Razvan Marin ziet niets in Club Brugge, wil naar Serie A of Premier League’

Club Brugge wil zich graag versterken met Ajax-miskoop Razvan Marin maar de speler zelf ziet niets in een terugkeer naar de Pro League. Hij zou het liefst verkassen naar de Engelse of Italiaanse competitie.

Het Nieuwsblad wist woensdag nog te melden dat Club Brugge een bod zou hebben neergelegd bij Ajax, door de Amsterdammers van tafel is geveegd. Aan de andere kant is het de omgeving van Marin die ontkent dat Club Brugge inderdaad een formeel bod bij Ajax heeft gedaan. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Standard Luik en kostte Ajax twaalf miljoen euro, maar een onverdeeld succes werd de samenwerking nog niet.

RMC Sport weet te melden dat Club Brugge inderdaad gecharmeerd is van Marin en de middenvelder graag naar de Jupiler Pro League wil halen. Het Franse medium brengt daarbij wel de kanttekening dat Marin bij een eventueel vertrek geen zin heeft terug te keren naar België. Marin wil het liefst verkassen naar de Serie A of de Premier League. Het lijkt vooralsnog niet uitgesloten dat Marin ook na de winterstop gewoon voor Ajax actief is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.