Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vier clubs willen overbodige Noa Lang van Ajax overnemen’

Noa Lang mag zich in de belangstelling heugen van een aantal clubs uit de Eredivisie. Nu Ajax zich heeft versterkt met Ryan Babel is de vleugelspeler overbodig geworden. Volgens de Telegraaf is FC Twente één van de clubs die hem tijdelijk wil overnemen van de Amsterdammers.

RTV Oost schrijft zelfs dat Lang (20) woensdagavond een gesprek heeft in De Grolsch Veste. Met onder meer Quincy Promes, David Neres, Dusan Tadic, Hakim Ziyech en dus Babel op de vleugels, is de kans op speeltijd nihil voor Lang, die dankzij eerdere blessures zijn debuut voor Ajax maakte.

Bij basisdebuut maakte hij nota bene tegen FC Twente (2-5), waar hij voor een hattrick zorgde. De Telegraaf weet te melden dat er liefst vier clubs zijn die de buitenspeler tijdelijk willen overnemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.