Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong in de problemen bij FC Barcelona’

Waar Matthijs de Ligt grote problemen heeft bij Juventus gaat het Frenkie de Jong beter af bij FC Barcelona. De kritieken zijn over het algemeen lovend ook al heeft journalist Valentijn Driessen zo zijn twijfels.

Bij Veronica Inside zegt de chef sport van De Telegraaf: “Als hij het onwijs goed zou doen, dan zouden ze hem op zijn eigen plaats zetten. En dat doen ze gewoon niet.” Driessen haalt El Clásico (0-0) aan als voorbeeld: “Dan denk je: alsjeblieft, zet die jongen nou op zijn eigen plaats. Dan kan hij wel voetballen. Maar nu heeft hij veel te weinig inbreng. Het wordt hem gewoon niet gegund, dat vind ik echt ongelooflijk. Want je haalt die jongen vanwege specifieke kwaliteiten en die moet je dan ook gebruiken.”

Barcelona staat nog altijd eerste in de Primera División met veertig punten uit negentien wedstrijden, maar dat stemt de televisiepersoonlijkheid niet tevreden… “Ze staan bovenaan, of een gedeelde koppositie met Real Madrid, maar het ziet er natuurlijk af en toe niet uit wat Barcelona laat zien. Zeker in uitwedstrijden moet je veel meer punten halen. Hier word ik niet vrolijk van.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.