Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Noa Lang verruilt Ajax voor avontuur bij FC Twente’

Noa Lang mag Ajax deze winter op huurbasis gaan verlaten. SC Heerenveen en FC Twente zijn in de markt voor hem. Waarschijnlijk vertrekt de buitenspeler naar FC Twente.

Michiel Teeling wijst op het feit dat Chidera Ejuke en Mitchell van Bergen al rondlopen bij de Friezen. “Zij vertegenwoordigen waarde voor Heerenveen. Die gaan ze zeker nog niet wegdoen. Daarom lijkt het me logischer dat hij naar Twente gaat”, stelt de FOX Sports-commentator in Voetbalpraat.

Kees Kwakman: “Bij Heerenveen moet je maar afwachten waar je gaat spelen. Of ze moeten hem op het middenveld zetten, maar dat staat ook wel.” Simon Cziommer sluit een vertrek van een Heerenveen-aanvaller echter niet uit. “Er moet iets gaande zijn als Heerenveen écht in beeld is voor Noa Lang.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.