Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Europese grootmacht wil Donyell Malen ondanks blessure overnemen van PSV’

Volgens het medium Calciomercato heeft AC Milan ondanks contact opgenomen met de zaakwaarnemer van PSV-spits Donyell Malen. Ze willen de selectie verjongen en zien in de jonge aanvaller een ideaal doelwit. Het is alleen de vraag of ze hem kunnen betalen.

Ook Liverpool is in de race voor de handtekening van Malen, maar oefenmeester Jürgen Klopp beschikt natuurlijk al over spelers als Mohamed Salah, Roberto Firmino en Sadio Mané. Naar verluidt ligt Arsenal daarom op poleposition om de international van het Nederlands elftal in te lijven… en dat is nogal opmerkelijk te noemen.

In de zomer van 2017 vertrok Malen namelijk van Londen naar het Philips Stadion voor een schamele 600.000 euro. Willen de Gunners nu spijkers met koppen slaan, en daar lijkt het wel op, dan dienen ze het honderdvoudige van dat bedrag over te maken op de bankrekening van PSV: ongeveer 60 miljoen euro. De situatie van Malen heeft wel wat weg van die van Paul Pogba, die Manchester United transfervrij voor Juventus verliet en vervolgens weer voor 105 miljoen euro naar Old Trafford transfereerde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.