Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wint maar ziet Hakim Ziyech met blessure uitvallen’

Ajax is met een overwinning de winterstop uitgekomen. In de eigen Johan Cruijff ArenA werd het vanmiddag 2-1 voor de Amsterdammers. Wel zagen ze smaakmaker Hakim Ziyech in de tweede helft uitvallen met een blessure.

Erik ten Hag liet zondag Ryan Gravenberch (17) en Ryan Babel (33) beginnen. De routinier, die deze winter op huurbasis overkwam van Galatasaray, begon aan de rechterkant. De eerste mogelijkheid van de wedstrijd was voor Sparta. Na amper vijftig seconden kreeg Ragnar Ache dé kans op een snelle openingstreffer, maar zijn inzet ging net voorlangs.

Na een speldenprikje van Tadic, die de uitstekend keepende Ariel Harush op aangeven van Babel niet wist te verschalken, opende Donny van de Beek de score. De middenvelder kreeg de bal voor zijn voeten, schoot hard binnen en deed daarmee wat Tadic naliet: 1-0.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.