Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen wil speler van Ajax voor de rest van het seizoen huren’

Volgen het medium Sport1 wil Bayern Munchen een speler op huurbasis gaan overnemen van Ajax. Het gaat om de jonge Duitse vleugelspeler Nicolas Kuhn.

Bayern wil Kühn tot het einde van dit seizoen huren en de speler zelf heeft interesse in de overstap naar Duitsland, zo weet SPORT1. Het is de bedoeling dat Kühn zijn minuten gaat maken in het tweede elftal van Bayern, dat op het moment in de Derde Bundesliga actief is. Hier wil hij zich verder ontwikkelen op een hoger niveau.

Het is opvallend, aangezien Kühn vrijwel wekelijks in actie komt voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller ziet echter weinig kansen om door te breken in het eerste elftal op het moment en zou daarom niet onwelwillend tegenover een overstap staan.

Kühn kwam in januari 2018 naar Ajax, dat ongeveer twee miljoen euro voor hem betaalde aan RB Leipzig. Bij Bayern zou hij Sebastian Hoeneß tegenkomen. Hoeneß trainde de aanvaller bij RB Leipzig en staat nu aan het roer bij het tweede elftal van Bayern. Het contract van Kühn in Amsterdam loopt door tot medio 2021.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.