Voetbal4u.com

Eredivisie Jan Boskamp: ‘Ajax moet peperdure middenvelder snel verkopen’

Jan Boskamp vindt dat Ajax de Roemeense middenvelder Razvan Marin zo snel mogelijk moet verkopen. Volgens de analist is het een goede speler maar past hij niet in het elftal van de Amsterdammers. Dit zegt hij in een gesprek in Het Belang van Limburg.

Als ik Ajax was, zou ik hem meteen wegdoen. Marin heeft veel geld gekost, is een goeie speler, maar voetballend past hij niet bij die ploeg”, aldus Boskamp in de Belgische krant.

Club Brugge wordt aan de Roemeen gelinkt. “Ik twijfel of hij voor Brugge de goeie keuze is, want dat wil ook altijd voetballen. En het zou zonde zijn als een talent als De Ketelaere daardoor wordt geblokkeerd, want als een Belgische club 12 miljoen uitgeeft voor een speler is dat niet om hem op de bank te zetten..”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.