Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars moet nog meer geld bieden aan Hakim Ziyech’

Analist Rafael van der Vaart vindt dat Ajax deze zomer er alles aan moet doen om Hakim Ziyech wederom te behouden. De smaakmaker dreigt namelijk bezig te zijn aan laatste maanden als speler van de Amsterdammers.

“Voor mij blijft Hakim Ziyech de grote meneer bij Ajax”, stelt Van der Vaart in Studio Voetbal. Pierre van Hooijdonk geeft na het duel met Sparta Rotterdam nog wel tegengas, maar vervolgt de oud-Ajacied: “Ik ben een liefhebber. Ik hoop dat Ajax zegt: we doen er nog wat nullen bij en laten hem voor vijf jaar tekenen.”

Ziyech viel in het duel met de Rotterdammers uit met een blessure. Jeroen Stekelenburg daarover: “Het lijkt op een knieblessure, ook al kon hij wel zelf van het veld lopen. Hij verstapte zich, dat kan toch heel vervelend zijn. Maar meer weten we niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.