Voetbal4u.com

‘Wouter Burger onderweg naar deze Rotterdamse club’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Wouter Burger lijkt onderweg te zijn naar Excelsior. De middenvelder mag van zijn club Feyenoord tijdelijk elders onderdak gaan zoeken. Journalist Wesley van Oevelen van het Algemeen Dagblad maakt via Twitter bekend: “Wouter Burger zat vrijdag op de tribune bij Excelsior. Kralingers willen hem huren en hebben geïnformeerd. Feyenoord heeft zijn stadgenoot nog niks laten weten.”

Zelf liet Burger onlangs nog weten over een mogelijke transfer: “Ik heb twee maanden geleden aangegeven dat ik verhuurd wil worden. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben om ergens te gaan spelen. Dat heb ik bij de trainer neergelegd of hij dat goed vond. De technische staf staat er net zo in als ik. Ik heb nog drie jaar contract bij Feyenoord en ik wil heel graag het eerste halen. Daarom is het belangrijk dat ik nu minuten ga maken om stappen te maken in mijn carrière.”

Daar voegde hij even later aan toe dat hij zich niet te groot voelt voor een Keuken Kampioen Divisie-ploeg: “Ik hoef niet per se naar een Eredivisie-club. Ik moet heel goed gaan kijken welke clubs er komen en welke clubs goed voor mij zouden zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *