Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Yassin Ayoub bereikt akkoord met buitenlandse club’

Feyenoord staat op het punt om Yassin Ayoub te verkopen aan een buitenlandse club. De middenvelder heeft namelijk een akkoord bereikt met het Griekse Panathinaikos.

ELF Voetbal-journalist Sander Berens schrijft via zijn Twitter-kanaal: “Yassin Ayoub (25) heeft definitief gekozen voor Panathinaikos. Boven Ludogorets Razgrad, waar hij op bezoek was voor zijn bezoek aan Athene. Ayoub moet nu zijn contract bij Feyenoord gaan ontbinden en tekent dan voor 3,5 jaar bij de topclub uit Griekenland.”

Het is de verwachting dat Feyenoord meewerkt, aangezien zij per direct af willen van Ayoub om zo ruimte te maken voor nieuwe spelers. De middenvelder heeft al te horen gekregen dat hij transfervrij mag vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.