Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax biedt lastminute 15 miljoen euro op spelmaker Juan Fernando Quintero’

Ajax wil op de valreep van de transferperiode River Plate van haar smaakmaker beroven. De Amsterdammers zouden namelijk een bod van 15 miljoen euro hebben neergelegd op Juan Fernando Quintero.

De zaakwaarnemer van de 27-jarige aanvallende middenvelder uit Colombia kwam gisteren op de Argentijnse televisie en beaamde dat er interesse was uit Amsterdam. River Plate was er echter als de kippen bij om te stellen dat het nog géén formeel bod had binnengekregen.

Met het oog op het aanstaande vertrek van spelers als Hakim Ziyech en Donny van de Beek zou het natuurlijk goed zo kunnen zijn dat er wat speelt. Quintero is iemand die tot voor kort bekendstond als ‘eeuwig talent’, maar heeft de draad duidelijk opgepakt in de competitie van Argentinië. Onlangs werd hij nog genomineerd voor de Puskás Award, de prijs van wereldvoetbalbond FIFA voor het allermooiste doelpunt van het jaar.

Wat buiten kijf staat, is dat Quintero een transferclausule ter waarde van 22 miljoen euro in zijn contract heeft staan. Hij is dus niet onbetaalbaar voor directeur voetbalzaken Marc Overmars, maar wel duur. Overigens zou hij tegen het einde van de transferperiode alleen voor 30 miljoen euro op te halen zijn…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.