Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-scouts zetten vraagtekens bij transfers Marc Overmars’

Afgelopen zomer haalde Ajax zowel Edson Alvarez als Razvan Marin voor een vermogen binnen. De spelers lijken tekort te komen voor het niveau dat de Amsterdammers nastreven en lijkt het dus een foute zet te zijn geweest.

Sterker nog: Erik ten Hag koos zondag tegen Sparta Rotterdam voor spelers als Lisandro Martínez (naar achteren gehaald), Ryan Gravenberch (middenveld) en Carel Eiting (invalbeurt). Marin en Álvarez bleven op de bank. Arno Vermeulen stelt dat er veel reden is om te twijfelen aan beide Ajacieden. “We horen altijd dat Ajax heel ander voetbal speelt dan andere clubs, maar je gaat spelers toch scouten op de manier van voetballen?”, stelt hij in Voetbalpraat.

“Het kan een tijdje stroef gaan, een speler kan er in moeten groeien, maar bij allebei zie ik in de verste verte niet waarom ze die gehaald hebben”, aldus Vermeulen, die concludeert dat ze ‘niet goed genoeg’ zijn. “Ik heb begrepen dat de scouting deze jongens helemaal niet heeft aangebracht. Hoe dan wel? Via een makelaar bijvoorbeeld, of dat de technisch directeur heilig overtuigd was.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.