Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt probeert geheimen van Cristiano Ronaldo te stelen

Matthijs de Ligt is weer vaste basisspeler bij Juventus. Zondag deed hij mee in het met 2-1 gewonnen competitieduel tegen Parma en stond daar op een knappe manier zijn mannetje. Hij voelt zich steeds beter bij ‘De Oude Dame’.

Het spelen met Cristiano Ronaldo is een dikke plus voor De Ligt, die veel van de vedette opsteekt. “Het is fantastisch om samen te spelen met Ronaldo, hij weet zich altijd perfect voor te bereiden en is daardoor optimaal klaar voor een wedstrijd. Hij is de sterkste van allemaal. Ik probeer zijn geheimen te stelen om mezelf te verbeteren.”

De verdediger komt superlatieven te kort voor zijn collega. “Je hebt een speler van wereldklasse in je selectie. Zo nu en dan kan hij een probleem veroorzaken, maar hij kan er tegelijkertijd honderd oplossen. Daar moet je mee omgaan en zorgen dat je met zijn karakter kan werken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.