Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ronald Koeman vond afwijzen FC Barcelona verschrikkelijk’

In de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft FC Barcelona zich ook bij Ronald Koeman gemeld. De oefenmeester moest deze aanbieding afwijzen omdat hij met Oranje op het aankomende EK wil gaan vlammen.

“Dat is niet meer dan logisch, nee. Hij had het denk ik, stiekem, diep in zijn hart wel gewild, maar dat kon hij gewoon niet maken. Dan krijg je alles over je heen. Het is wel zijn droomclub, maar ze komen net op het verkeerde moment voor hem”, stelt oud-international Wim Kieft in Veronica Inside.

“Ronald vond het natuurlijk verschrikkelijk dat hij net nu die aanbieding kreeg, want hij móést nu wel bedanken. Voor hetzelfde geld zeggen ze dan: we komen niet meer terug bij hem”, vult Johan Derksen aan. “Je moet nu ook gewoon niet in Barcelona stappen. Er is geen eer aan te behalen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.