Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat informeert bij Been om nieuwe Feyenoord-spits’

Feyenoord is nog steeds hardnekkig opzoek naar een nieuwe spits. Robert Bozenik hadden ze in het vizier maar hij kiest waarschijnlijk voor het Duitse Hamburger SV.

Gisteren rondom de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard onthulde oud-trainer Mario Been dat Dick Advocaat bij hem geïnformeerd heeft naar zijn mening over een oude bekende van hem. Het zou kunnen gaan om Jelle Vosse, die onder Been heeft gespeeld bij Club Brugge. Vossen mag vermoedelijk weg bij de Belgen en wordt al langer aan Feyenoord gelinkt.

Maar het zou ook kunnen gaan om Fedor Smolov, die al eens door Feyenoord werd gehuurd toen Been coach in de Kuip was, of om Jeremain Lens, die Been bij Fenerbahçe onder zijn hoede had. Advocaat meldde echter wel al dat Lens aan heeft gegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar een langer verblijf bij zijn huidige werkgever Besiktas.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.