Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erick Gutiérrez maakt Eredivisie-transfer’

Erick Gutiérrez heeft sinds zijn komst naar PSV nooit aan de verwachtingen kunnen voldoen. Volgens de Mexicaanse pers speelt er in ieder geval iets tussen de middenvelder en een niet nader genoemde ploeg uit de Nederlandse competitie.

Een andere mogelijkheid is dat Guti voor eerherstel gaat in zijn vaderland, in de Liga MX, meldt het medium Unanimo Deportes. Het gaat vermoedelijk om een verhuurperiode van een half jaartje.

Wat we zeker weten, is dat interim-coach Ernest Faber een voorkeur heeft voor een PSV-middenveld met Pablo Rosario, Ryan Thomas en Mohamed Ihattaren. Gutiérrez dreigt daarom compleet uit beeld te verdwijnen en vooral uit financieel oogpunt is dat onwenselijk voor de Eindhovenaren. De Eredivisie-topclub betaalde namelijk een flinke smak geld aan CF Pachuca om aan de slag te mogen gaan met de spelmaker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.