Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona heeft miljoenen over voor Nederlandse rechtsbuiten’

FC Barcelona heeft zich in de transferstrijd gemengd om een Nederlandse rechtsbuiten. Zo willen ze proberen om Tahith Chong los te weken bij Manchester United.

De flankspeler heeft een aflopend contract bij Manchester United en kan ook bij Inter in Milaan tekenen, waar een vijfjarige verbintenis klaar ligt. De zaakwaarnemer van Chong is reeds in de modestad op gesprek geweest, maar volgens de Daily Mail wil Barça er op het laatste moment nog een stokje voor steken.

Chong wordt gezien als een (gratis) buitenkansje met het oog op de toekomst. Lang werd ook Juventus aan de dribbelaar gelinkt, maar ‘De Oude Dame’ lijkt zich reeds terug te hebben getrokken uit de strijd om de oud-jeugdspeler van Feyenoord en ADO Den Haag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.