Voetbal4u.com

Spanje ‘Klacht Frenkie de Jong leidt tot aardverschuiving bij Barcelona’

Frenkie de Jong heeft zich in korte tijd opgewerkt naar een belangrijke speler voor FC Barcelona. Best wel opmerkelijk want hij speelt er pas een paar maanden. En ook achter de schermen heeft hij klaarblijkelijk zijn woordje klaar staan.

Het medium El Desmarque weet namelijk dat oefenmeester Ernesto Valverde ontslagen werd door de clubleiding van de Catalanen na een klacht van de Oranje-international, die samen met wat teammaten naar voorzitter Josep Maria Bartomeu toe stapte.

De Jong zou geklaagd hebben over de trainingen op sportpark La Masia, die wat hem betreft niet intensief genoeg waren onder Valverde. De hoge heren in het Camp Nou-stadion vonden dit dusdanig alarmerend dat de coach zijn congé kreeg en vervangen werd door Quique Sétien.

Hoewel we natuurlijk een slag om de arm moeten houden, lijkt er enige kern van waarheid te zitten in dit nieuws. Onder Sétien moeten de spelers van Barça immers opeens trainen op wedstrijddagen, zodat ze beter voorbereid aan duels beginnen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.