Voetbal4u.com

Spanje ‘Ajax heeft nieuws voor superster Luis Suarez’

Luis Suarez begint al aardig op leeftijd te raken en zijn club Barcelona denkt erover na om te gaan doorselecteren. Misschien wordt hij in de zomer al wel vervanger door een nieuwe aanvalsleider.

Hoe kijkt directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax hier tegenaan? In een uitgebreid interview met het medium Libero vertelt hij: “Ik hoop dat ze Suárez vervangen, want hij kan terugkeren naar Ajax wanneer hij maar wil. Ik maak géén grapje, de deur staat altijd voor hem open. Als hij echt geïnteresseerd is in een terugkeer, vlieg ik de volgende dag nog naar Barcelona.”

Denkt hij dat het echt mogelijk is? “Ik sluit het niet uit, stel je toch eens voor. Wanneer spelers terugkeren naar oude liefdes, brengen ze een hoop ervaring met zich mee, kijk bijvoorbeeld naar Klaas-Jan Huntelaar. Luis kende een geweldige periode in de Eredivisie en ik weet dat hij daarvan genoot. Hij maakte veel doelpunten en was gelukkig, en onze supporters denken met veel liefde terug aan hem.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.