Voetbal4u.com

‘PSV wil Thomas Ouwejan, AZ wil geen Eredivisie-deal’

Een heel rijtje clubs zitten achter AZ-verdediger Thomas Ouwejan aan maar de speler mag van de Alkmaarders niet vertrekken. Hijwas de voorbije twee seizoenen de vaste linksachter van AZ, maar is inmiddels in de hiërarchie voorbijgestreefd door Owen Wijndal.

Hans Kraay junior sprak zaterdagavond met Ouwejan en deelde zijn bevindingen voor de FOX Sports-camera. “Vitesse wil hem hebben, FC Utrecht wil hem hebben, Heracles wil hem hebben, PSV willen hem hebben. Maar AZ laat hem niet naar een Nederlandse club gaan. Ze gaan hem ook niet verhuren.”

Een transfer over de grens is wél een optie, aldus Kraay. “Het enige wat zij willen, is dat hij naar het buitenland verhuurd wordt. Er is een Zwitserse club waar hij binnen een paar dagen ja of nee tegen moet zeggen. Alle andere clubs bijten hun tanden stuk op Max Huiberts (de technisch directeur van AZ, red.).”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *