Voetbal4u.com

‘Toen ik Robert Bozeník zag spelen, dacht ik niet van: wow’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord zich deze transferperiode gaat versterken met de Slowaakse spits Robert Bozenik. Ryan Koolwijk speelt voor AS Trencin dat uitkomt in deze divisie als waar Bozenik in speelt en is niet echt onder de indruk van hem.

In een interview met De Telegraaf zegt hij over de spits: “De interesse van Feyenoord is natuurlijk niet voor niets, maar eerlijk gezegd is er juist in de competitie niet zoveel van hem blijven hangen bij mij. Toen ik tegen hem speelde, dacht ik niet van: wow! Dat had ik bijvoorbeeld wel bij een spits van Slovan Bratislava, Andraz Sporar, die is gekocht door Sporting Lissabon. Daar droop de kwaliteit van af.”

Koolwijk vervolgt: “Ik weet wel dat Bozenik een sterke jongen is, atletisch. Een keiharde werker. Hier hebben we ook wel meegekregen dat Feyenoord hem wil hebben en ik heb het er ook met de Slowaakse jongens over gehad. Hij is hier vooral bekend omdat hij het zo goed doet bij de nationale ploeg van Slowakije. In acht duels heeft hij vier keer gescoord. In de competitie scoort hij dit seizoen iets minder (drie treffers in zestien duels, red.), maar nogmaals: de interesse van Feyenoord zal niet voor niets zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *