Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax in gesprek met Botev Plovdiv over nieuwe spits’

Ajax gaat zich waarschijnlijk versterken met een nieuwe spits. Het gaat om de pas vijftienjarige Nikola Iliev die afgelopen week al in Amsterdam was voor een gesprek. Hij speelt op het moment voor Botev Plovdiv.

Dat meldt de Bulgaarse journalist Metodi Shumanov, die schrijft voor onder meer The Guardian en Sky Sports. Ajax is er vroeg bij in de strijd om de handtekening van Iliev, die in Bulgarije gezien wordt als een groot talent. Bij de gesprekken in Amsterdam was naar verluidt ook Asen Karaslavov, directeur van Botev Plovdiv, aanwezig.

Volgens Shumanov is er nog geen contract getekend. Wanneer er een deal is gesloten wordt deze aankomende zomer pas bekend gemaakt, gezien de leeftijd van Iliev. De aanvaller maakt de laatste tijd indruk bij zijn club, waar hij al meespeelt in het O19-elftal. Iliev gaat Ajax ongeveer 600.000 euro kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.