Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord schermt met interesse in buitenlandse middenvelder’

Feyenoord versterkt zich deze transferperiode zo goed als zeker met spits Robert Bozenik maar de kans is groot dat het daar niet blijft. Volgens trainer Dick Advocaat zijn ze namelijk ook bezig met een buitenlandse middenvelder.

Advocaat meent dat er nog niets getekend is, maar de interesse van de Rotterdammers wel concreet is. “Het is allemaal nog onzeker, maar het is in ieder geval niet een speler uit de Nederlandse competitie”, sprak de oefenmeester tegen FOX Sports. Een transfer neemt wel nog wat tijd in beslag. “Er zit nog wel wat tussen, het kan nog wel even duren.”

De Rotterdammers zegevierden zaterdagavond met 3-2 bij Heracles Almelo, nadat ze bij rust nog met 1-0 achterstonden. Advocaat voerde een aantal tactische omzettingen door, maar maakte vooral duidelijk dat zijn ploeg slecht bezig was. “Je mag van zo’n team niet verliezen, met alle respect. Ik heb dus niet alleen tactische omzettingen gedaan.” Door de overwinning is Feyenoord nog altijd ongeslagen onder Advocaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.