Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Ricardo Rodriguez toch naar PSV

PSV heeft haar gewenste linksback toch binnen. Ricardo Rodriguez wordt namelijk voor de rest van het seizoen gehuurd van AC Milan. Volgens Italiaanse media bedraagt de huursom 1 miljoen euro, en de koopoptie 6 miljoen.

PSV aasde enkele weken terug al op de Zwitser, maar toen had hij nog een voorkeur voor SSC Napoli of Fenerbahçe. Nu die clubs afgehaakt zijn om uiteenlopende redenen slaat PSV alsnog toe. Rodriguez was bij AC Milan op een zijspoor beland en wil in Nederland weer wekelijks gaan spelen, zodat hij er straks op het EK 2020 bij kan zijn met Zwitserland. Eerder kwam Rodriguez al uit voor FC Zürich en VfL Wolfsburg.

Rodriguez kwam terug in beeld nadat een bod van 11 miljoen euro inclusief bonussen op Van Aanholt werd afgewezen; Crystal Palace wilde maar liefst 15 miljoen, meldt Voetbal International. Dat was PSV te gortig, waarna de deal afketste.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.