Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV mengt zich in de strijd om Ajax-target Antony’

Ajax wordt de laatste tijd steeds hardnekkiger gelinkt aan de Braziliaanse vleugelspeler Antony maar ook PSV wordt nu genoemd. Journalist Julio Maldonado, werkzaam voor onder meer Marca en goed voor bijna een miljoen volgers op Twitter, weet namelijk te melden dat niet Amsterdam, maar Eindhoven wel eens de volgende bestemming van Antony zou kunnen worden.

Maldonado schrijft dat de jonge Braziliaan van Sao Paulo daarmee in de voetsporen kan gaan treden van landgenoten als Romario en Ronaldo. De vraag is echter of PSV hem wel kan betalen, want ook na de lucratieve verkoop van Steven Bergwijn lijkt de gevraagde 20 tot zelfs 30 miljoen euro een brug te ver voor de Brabanders.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.