Voetbal4u.com

Eredivisie Mohamed Ihattaren kiest voor Mino Raiola als zaakwaarnemer

Mohamed Ihattaren zal voortaan zijn zaken laten doen door zaakwaarnemer Mino Raiola. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Algemeen Dagblad-columinst Hugo Borst had ‘de primeur’: het Eindhovens Dagblad bevestigt de aanstaande ‘transfer’. Ihattaren laat zich nu nog vertegenwoordigen door Menk-Maarten Chin en zijn broer, maar zal binnenkort tot de groten der aarde behoren: onder meer Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic en Matthijs de Ligt behoren tot de stal van Raiola.

Ook Van Bommel heeft de invloedrijke Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer als belangenbehartiger. ‘Ze dachten bij PSV verlost te zijn van Mark van Bommel, maar het tegendeel is waar. Ze zijn nog lang niet van hem af’, concludeerde Borst. PSV verwacht echter niet veel beren op de weg, aldus het ED. Volgens het medium heeft men ‘prima ervaringen’ met Raiola.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.